14. Međunarodni sajam privrede Tešanj 2018

Poštovani,

Izuzetna nam je čast obavijestiti Vas da će Udruženje privrednika „Biznis centar“ Jelah-Tešanj od 10.05. do 13.05.2018. godine organizovati 14. Međunarodni sajam privrede Tešanj 2018, koji će se održati na lokalitetu Kraševo bb – Carina.

Primarni cilj Sajma je razvijanje poslovnih aktivnosti i porast privrednih investicija u Bosni i Hercegovini, sa ciljem da preraste u jedan od najznačajnijih domaćih sajmova. Naravno, uspješna formula koja je utvrđivana tokom trinaest prethodnih Sajmova neće se promijeniti ni ove godine te će se i ovaj put okupiti veliki broj domaćih poslovnih subjekata, ali istovremeno i značajan broj domaćih i stranih investitora te privrednika. Također, očekujemo značajnu posjetu, ali i podršku inostranih diplomatskih predstavništava, inostranih poslovnih udruženja te neizostavno predstavnika svih nivoa domaće vlasti.

Vidljivost Sajma u očima učesnika, posjetilaca i medija rasla je iz godine u godinu, te privlači puno više interesa javnosti, što je prednost ne samo za imidž Sajma, već i za sve sponzore koji se odluče da nas podrže.

Stoga Vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite u svojstvu pratnera, odnosno da date Vašu sponzorsku podršku 14. Međunarodnom sajmu privrede Tešanj 2018 i na taj način budete u centru pažnje, okruženi donosiocima poslovnih i investicionih odluka, liderima iz privrednog života i medijima, tj. pozivamo Vas da iskoristite ovu odličnu priliku kako bi ciljanoj publici demonstrirali svoja rješenja i ekspertizu.

 

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju i nadamo se Vašem prisustvu na Sajmu, a u nastavku možete pronaći spisak sponzorskih paketa koji su Vam na raspolaganju.